Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Epidurális érzéstelenítéskor...

Epidurális érzéstelenítéskor "lebénul" az injekció beadásának helyétől lefelé minden?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert ha semmit nem érez az illető, semmit nem tud kontrollálni, akkor nincs olyan veszély, hogy műtét alatt / után esetleg maga alá piszkít?

Hiszen semmit se érez, semmit se tud irányítani.

Szóval hogy van ez?

El tudja valaki magyarázni?

jan. 22. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az senkit nem érdekel és senkit nem zavar.
jan. 22. 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lebénul igen. Műtétek előtt pedig már hosszabb ideje nem lehet enni-inni. Ha kimegy a hatása, akkor visszatérnek az ürítési ingerek.
jan. 22. 14:15
 3/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
47%
Igen, deréktól lefelé semmit sem lehet érezni, pelenkáznak ilyenkor emiatt. De ilyenkor retenció is van.
jan. 22. 14:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Pelenkáznak? és ez mitől függ?

nekem egyszer már volt ilyen műtétem, akkor semmi se történt, csak szóval nem értem, és lesz még egy, ezért kérdeztem.

jan. 22. 16:33
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Értem, akkor úgy van ahogy te mondod.
jan. 22. 17:45
 6/6 A kérdező kommentje:
én leginkább nem értem a dolgot, csak volt már egy tapasztalatom. persze akkor se értettem :)
jan. 23. 14:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!