Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Laborba mehetek előbb is?

Szalma82 kérdése:

Laborba mehetek előbb is?

Figyelt kérdés
Február 10.én kell befeküdnöm kórházba 10kor,viszont vérvétel műtét miatt is aznap 7:30,s szerintem előtte kéne menni,hogy eredmény meglegyen felvételig...Szóljak aki beutalót adta,vagy menjek el előtte lévő péntek,azaz 7.én laborba?
tegnap 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ezt nem tudjuk mi, akármelyik lehetőség előfordulhat. Van ahol elég, ha aznap mész reggel laborba, főleg ha így volt megbeszélve, így kaptad a beutalót, mert 10-kor befektetnek a kórterembe, de csak később műtenek, a labornak jellemzően a műtét előtt kell meglennie, nem a kórházi felvételig.
tegnap 21:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Az ok,de felvételnél átnézik leleteket,vizsgàlatokat hisz pl rossz labornál fel se vesznek osztályra.
tegnap 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Jobb lenne, ha az orvosodat, vagy a kórházat kérdeznéd meg.
tegnap 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták a labor a műtéttel számítva 2 héten belül legyen. De ezt neked az aneszteziológus kéne kérdezned vagy a műtétet végző orvostól/osztálytól.
tegnap 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:
3-4 nappal előbb ne menjél.Befekvés napján úgy is vesznek vért.
tegnap 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért írtam, hogy több verzió lehetséges, de általában ilyenkor elég reggel odamenni, ha így beszéltétek meg, akkor ez a menet ott. Nem hiszem, hogy a vérképed annyira rossz lenne, hogy elmaradjon, bár nem tudom milyen műtét. De természetesen ,ha kétségeid vannak, akkor hívd fel őket.
tegnap 21:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszokat.

Hát maradt már el műtét más okból,de akkor hétfő volt felvétel,s előtte lévő hét kedd a vérvétel,ezért fura,megkérdem inkább,nehogy gond legyen.

tegnap 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!