Más városban mehetek laborba?
Figyelt kérdés
Magas vérnyomással, kissé rendszertelen szívveréssel jött ki ma egy korábbi holter és 24 órás vérnyomásmérés eredménye. Beutaltak laborba többek között pajzsmirigy vizsgálatra. Egyetemre járok másik városban (Szegeden szóval itt azért nem annyira rossz az egészségügyi ellátás úgy tudom). Ma le kellett jönnöm a héten megcsinálják itt a labort, ha elmegyek a (amúgy egyetemi) kórházba?2017. márc. 6. 23:21
1/2 A kérdező kommentje:
*nem vagyok bejelentett lakcímmel itt (kollégiumban vagyok)
2017. márc. 6. 23:24
2/2 anonim válasza:
A beutalót író háziorvos telephelye, vagy a bejelentett lakcímed / lakcímeid szerint illetékes laborba mehetsz.
Ha Szegeden nem vagy bejelentve, akkor ezek alapján csak otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!