Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem mulik a fulkulhurut. Mit...

Nem mulik a fulkulhurut. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Voltam vele ful orvosnal is aki kimosta a fulem, meg szerinte a dobhartyam teljesen ep nem latszik rajt semmi. Adott azert antibiotikumot(klacid) hatha esetleg megis valami bakterialis fertozes, de nem javul mar 3 hete nem hallok szinte semmit, mert az egyik fulem az alapbol rossz a masik meg fulkulhurutos. Mikor beszélek arra az időre megnyilik vagy en nem tudom mert olyankor hallok rendesen de amint abbahagyom a beszedet nem hallok semmit szinte ujra. Mit tegyek mar hogy elmuljon vegre? Tappenzen vagyok 3 hete, mert a munkamhoz azert jo lenne legalabb az egyik fulemmel hallani.
tegnap 20:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Orrsprayezek is.
tegnap 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Esetleg próbáld meg még meleg sóval borogatni. Nekem valamennyit segített.

Ha nem javulna azért menj vissza az orvoshoz, hátha tudna még valamit tanácsolni.

tegnap 20:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszi, es neked mennyi ido utan jott helyre?
tegnap 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
2-3 nap.
tegnap 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a gyógyszer elfogyott vissza az orvoshoz.
tegnap 21:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!