Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van az hogy nem tudok a...

Miért van az hogy nem tudok a szabadban megmaradni -1, vagy -2 fokban, amikor normálisan vagyok felöltözve?! A kezem lila és piros, milyen betegségem lehet?! Az alkohol sem segít.

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok megmaradni kinn, a szabadban. Amíg mások félcipőben flangálnak, én hótaposó csizmába, dupla zoknival, harisnyával, rendesen felöltözve szó szerint majdnem megfagyok?! A kezem piros, és kissé lilás. -1 fok, vagy mínusz 2 fok nem olyan eget verő hideg. Én mégsem tudok megmaradni és nagyon idegesít.

Már pár korty alkohollal is próbálkoztam (gyalog járok),

hogy hátha segít, de akkor is megfagyok.Hiába minden. Valakinek van valami ötlete mit tegyek? Nem ülhetek tavaszig a házban! Előre is köszönöm!

tegnap 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért nem ülhetsz?

Én január óta otthon vagyok.

tegnap 16:45
 2/5 A kérdező kommentje:

ma 16:45

Remélem a kérdésed vicc. Én nem nyugdíjas vagyok aki ezt megteheti. Dolgozni kell és elintézni valóim vannak, stb... Ez nonszensz.

tegnap 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Hany eves vagy?

Nincs vernyomas problemad? Mindig igy erezted vagy ez mostanában kezdodott?

En is erzem ha hideg van,nem is esik sokaig jol kint lenni, de azert nem szenvedek tőle. Még elerek a boltig, vagy buszig, vagy kint kell lenni a gyerekekkel addig kb jol is esik. Vannak persze faradtabb nyugosebb napok, akkor szenvedosebb. Az alkoholt ezert ne fogyaszd feleslegesen.. de ezen jot mosolyogtam :)

tegnap 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:
En ugyanez vagyok kérdező, sírni tudnék ha kint kell lennem annyira fázok. Egyszerűen azt érzem h ezt a hideget már nem lehet elvilselni. 4-5 fok már oké, de jelenleg mindegy mit veszek fel, kb fáj kint lenni
tegnap 18:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Alapvetően keringési probléma, talán segíthet rajta, ha valaki rendszeresen olyan edzést végez, ami javítja a keringést és a szívműködést. Én is ilyen vagyok ill. voltam fiatal koromban is, vastag kesztyűben is fagyosak voltak a kezeim, ma már éjszakára zoknit húzok.
tegnap 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!