Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Amikor túl sokat nézem a...

Amikor túl sokat nézem a boros üveget? az jelenthei az alkoholizmust?

Figyelt kérdés
Mint például amikor csak 4 liter van és folymatosan nézem az üveget mennyire fogy? Ez már az alkoholizmus jele?

tegnap 14:25
 1/7 A kérdező kommentje:
Csak minél jobban nézegetem annál jobban fogy. A kérédés az hogy ha tudok nem inni több napig, tehát pl 2 napig egyáltaláén nem iszok. Akkor ez még nem az alkohol függőség? Igaz ez az állítás?
tegnap 14:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Vagy mondjuk fogalmazhattam volna úgy is, mikortól számít függőségnek? Mik az alkoholista feltétlei?
tegnap 14:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Pfú szerintem lényegesen alkoholista vagyok de nem tudom bebizonyítani a környezetemnek. De akkor nem hagyok szüntetet minden nap inni fogok, és így hiteles leszek.
tegnap 14:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
tegnap 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az üveg nézése nem alkoholizmus, de az alkohol rendszeres fogyasztása már az. Jobb, ha nem tartasz piát, nem tárolod látható, könnyen hozzáférhető helyen. Nem iszol a haverokkal és nem iszol egyedül sem. Keress magadnak építő, jó szokásokat helyette.
tegnap 16:00
 6/7 A kérdező kommentje:
én állandóan egyedül iszok. Vannak alkohol problémáim. Szerintem mások is elhiszik hogy gondjaim vabbak az alkohollal, ha elmondom mik törtépntek. Igazából nem fontos. Én sem számítok túl sokat. Bocsásson meg mindenki akinek raboltam az idejét a felesleges kérdésemmel.
tegnap 20:16
 7/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a választ #5 más úton de megpróbálom helyre hozni a dolgokat
tegnap 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!