Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az urológián pontosan mit...

Az urológián pontosan mit csinálnak? Fájdalmas?

Figyelt kérdés
tegnap 17:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Milyen nemű vagy és milyen panasszal mennél? (Egy felfázott nővel egész mást csinálnak, mint egy erekciós zavarral küzdő pasival....)
tegnap 17:20
 2/16 anonim ***** válasza:
68%

1-es írja a tutit.

Nálam vesekőre gyanakodtak, de az ultrahang nem mutatott ki semmit. Átküldtek prosztatavizsgálatra ahol az orvos kézzel megtapizta a prosztatám. De az sem volt fájdalmas csak kellemetlen, mire felocsúdtam már kész volt.

Végül kiderült hogy vesehomok volt, ami magától megoldódott...

De igen, mint az első írta a kérdés mi a panaszod/mire gyanakszanak.

tegnap 17:40
 3/16 anonim ***** válasza:
60%
Kivel, mikor és miért, milyen okból?
tegnap 17:46
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Prosztimasszàzs kellemes tud lenni, ha nem fájdalommal mész oda. Mindig mosolyogva fogadom, csak amikor 1 hónapban többször mész kicsit nem érti a doktor. :)
tegnap 17:49
 5/16 anonim ***** válasza:
25%

Őszintén szólva szerintem semmit nem ér az itthoni urológusok nagy része. Volt olyan is akihez elmentem vizsgálat nélkül felírt egy 20 ezer forintos gyógyszert merevedési zavarra..aztán csak a stressztől volt (ezt magán orvos állapította meg) szinten kb 30 ezer forintért.

Ha komolyabb dolog lenne nem szívesen mennék ebben az országban sehova. Na de amúgy mint minden vizsgálat lehet fájdalmas vagy semmit nem is érzel.

tegnap 17:51
 6/16 A kérdező kommentje:
Nő vagyok és vesekövem van és fel is vagyok fázva
tegnap 18:26
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem csinálnak semmi különlegeset, próbálnak rájönni, hogy a vesekővel mit kellene csinálni, esetleg csinálnak egy ultrahangos vizsgálatot, ha arra fel vannak készülve, esetleg ott helyben egy gyors vizeletvizsgálatot. Illetve, elő van írva, hogy mit kell elvégezni, feljegyezni, hová kell a beteget továbbküldeni stb.
tegnap 18:32
 8/16 anonim ***** válasza:
76%

Ultrahang. Kimutatja a követ ha van, azt is hogy hol van és hogy mekkora. Ha picike akkor görcsoldót kapsz és megvárják amíg kijön.

Rengeteget folyadék, ezt fogják tanácsolni.

Ha nagyobb ami nem tud kijönni természetes módon akkor szétporlasztják.

tegnap 18:36
 9/16 anonim ***** válasza:
15%
Az ujjazást nem úszod meg. Gondolom erre vagy kíváncsi
tegnap 18:52
 10/16 anonim ***** válasza:
62%
9# Ostobaság.
tegnap 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!