Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A komplex urológiai szűrővizsg...

A komplex urológiai szűrővizsgálat mit takar? Mit csinálnak?

Figyelt kérdés
Szűrővizsgálati csomagban benne volt ez a vizsgálat is, csak amikor a többi dolgot csinálták akkor az orvosnak valami közbe jött és el kellett mennie. Így hétfőre kaptam időpontot, a vizsgálat bepótlására. "Kicsit" parázok, soha nem voltam még urológusnál.

2021. júl. 23. 11:08
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
Nőként válaszolok remélem nem gond. Szerintem ha komplex vizsgálat, akkor vesznek vért is, lesz fizikális vizsgálat (prosztata vizsgálat, gondolom) illetve szoktak ultrahangos vizsgálatot is csinálni. Ne félj, biztosan minden rendben lesz. Persze kellemetlen dolgok ezek, de az egészség fontosabb.
2021. júl. 23. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Ultrahang, vizeletteszt, amennyiben szükséges, akkor prosztata ujjal történő megvizsgálása, a veséket nem tudom, hogy megnézi-e, de szerintem komplexben ez is benne van. Semmi okod nincs parázni, egyáltalán nem fájdalmas.
2021. júl. 23. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:
40%
Vissza is utasíthatod; ez általában adható a cégeknél, de nem kötelező.
2021. júl. 23. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:
53%

3 vagyok

Nem értem a lepontozást... A válasz, amit adtam, nem félrevezető, nem rossz.

Ismerős cégében kb. 32 közép- és felsővezető kapott egy-egy manager szűrést. Az urológiára csak 5 ment el, a prosztata-szűrést egyik sem kérte. Nincs következménye, mert nem kötelező. Kötelező a munkaalkalmassági: vérnyomás, látás, szokásos.

2021. júl. 25. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!