Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az EESZT-be utólag is lehet...

Az EESZT-be utólag is lehet leleteket, dokumentumokat feltölteni, vagy csak a vizsgálat idején?

Figyelt kérdés

tegnap 16:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Elméletileg utólag is lehetséges. De akkor a feltöltés napjával fog szerepelni. Vagy ott lesz péládul hogy 2025.01.09 - 2025.01.10. Ez azt jelenti hogy a vizsgálat napja 2025.01.09 és a EESZT-be való feltöltés napja 2025.01.10. Ez például labor leleteknél is elő fordul, hogy nem minden adatott töltenek fel azonnal, valamit például csak a következő munkanap. Szóval igen lehetséges az utólagos feltöltés az EESZT-ba.
tegnap 17:10
 2/8 A kérdező kommentje:
December 30. óta nincs feltöltve, azt mondták, aznap nem tudták feltölteni, utólag meg nem lehet. Ergo hazudtak. Sejtettem. Köszi.
tegnap 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Labor leletek egy része napok, hetek alatt készül el. A citológia is ilyen. Három hét múlva jelenik meg, a levétel napján.

Mondjuk sokszor program kérdése is, hogy enged- e valamit visszadátumozni.

tegnap 17:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Fel lehet utolag is tölteni. Sőt módosítani is tudják! Nekem utoljára egy labor eredménynél volt az hogy feltöltötték. Oszt másnap pluszba hozzá írták a ki maradt adatokat. Tehát módosítani is tudják a már feltöltött adatokat. Ez tuti biztos. 1-es voltam.
tegnap 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is tettek fel leletet utólag... több, mint 2 éves késéssel. Meg is lepődtem, mikor megtaláltam.
tegnap 18:09
 6/8 A kérdező kommentje:
E-mailben megküldték, de EESZT-be nem, makogtak valamit, hogy valami miatt nem tudták feltölteni. Nem érdekel, kötelező nekik feltölteni oda.
tegnap 18:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
1-es voltam! Törvényileg kötelező minden leletet, és minden ambuláns lapot, és minden zárójelentést föltölteni! Ez törvényi kötelezettség! De a gyakorlatban, ha informatikai kabesz van akkor elő fordul hogy nem tudják feltölteni. De ha neked elküldték E-mailban, akkor meg nincs értelme reklamálni. Mert akkor az E-mail-t kell meg őrzni.
tegnap 18:55
 8/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Utólag is lehet, sőt egyre gyakoribb, főleg a laboroknál, citológiánál bevett gyakorlat, ezek hetekig is eltarthatnak akár. De megkérdezhetem pontosan milyen leletről van szó?
tegnap 20:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!