Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy adott kórházi osztályt...

Egy adott kórházi osztályt kinek lehet jelenteni ?

Figyelt kérdés
Édesanyám rákos. Onkológiai ellátásra lenne szüksége. Kb. egy hete reggeltől estig hívogatjuk az onkológiát, de nem képesek a telefont sem felvenni. Ezek után semmi jóra nem számíthat az ember. Mások is panaszkodtak erre, szóval nemcsak mi vagyunk szerencsétlenek. A kórházban azt mondták, hogy szabad a vonal és kapcsolják is nekünk az osztályt, csak senki nem veszi fel. Kórház igazgatóval, beteg jogi képviselővel vagy kivel beszéljek mielőtt személyesen megyek be a kórházba, az onkológiára megtépni az első embert, aki ajtót nyit ?
tegnap 16:36
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Telefonon keresztül milyen hogy kapna bármilyen ellátást?
tegnap 16:43
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Miért telefonon keresed őket? Telefonon úgy se fognak tudni mit kezdeni...
tegnap 16:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem telefonon keresztül akarunk ellátást, de előbb egyáltalán be kéne jutni a szakrendelésre. Időpont nélkül nem lehet.
tegnap 16:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Időpontot meg jellemzően nem az osztályon kell kérni, hanem a betegelőjegyzésen.
tegnap 16:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Azt mondták a kórházunkban, hogy az onkológiára az osztálytól kérjünk időpontot. Az onkológiai weboldalán is az van. Illetve meg van adva egy telefonszám, amit csesznek felvenni.
tegnap 16:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Akor a diszpécsertől kérdezd meg, hogy van- e időablak, amikor felveszik.

Néha elég furán vannak ezek az időpont kiadások korlátozva.

tegnap 16:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben ránéznék az egészség ablak appban, ha van ügyfélkapuja anyukádnak (ha nincs, akkor talán a háziorvos is tud, de nem vagyok benne biztos.) . Én 2 hónapig hívogattam a kórházat időpontért és mindig azt mondták, hogy nincs szabad időpont, aztán app-on keresztül simán tudtam időpontot foglalni.
tegnap 16:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Év elején szabadságon vannak (tavalyi) ezért alig vagy nincsenek bent, plusz pár felmondás megint élesedett dec 31-gyel, szóval fokozódó létszámhiány is van.
tegnap 18:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Egészségvonalat próbáld meg.
tegnap 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!