Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyit kaphatok szabálysértés...

Mennyit kaphatok szabálysértésért?

Figyelt kérdés

Szabálysértési eljárás indult ellenem.

Miszerint én kihívtam magamra a Rendőrséget egy nap és nem mentem ki a ház elé! Tehát ráadásul a Rendőrök jelentettek fel. Ha nem megyek be akkor körözést ad ki ellenem.

Beidéztek ezen a héten megyek. (( Természetesen nem igaz! )) Az igaz hogy bántalmazás rágalmazás ért de még arra sem hívtam ki magamra rendőröket, nem hogy csak úgy szórakozásból!

Mi a legdurvább dolog amit tehetnek velem, mert az biztos tőlem egy fillért nem vesznek el, akkor leülöm simán! Ezen a héten már eleve a cuccaimmal megyek oda. Teljesen tönkre akarnak tenni!

Normális kommenteket várok!

tegnapelőtt 15:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha kihívtad őket, annak nyoma van. Lekérték a számodat a szolgáltatótól, amihez joguk van.
tegnapelőtt 15:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Először is nagyon sajnálom az esetet. Másodszor meg ne aggódj, ha valóban nem hívtad őket, bemérik a telefonod, hogy hívtad-e őket aznap, abban az időszakban. Viszont arra nagyon kíváncsi vagyok, ki tudott így szórakozni. Azért ehhez már kell egy bizonyos színtű hekkelési tudás......
tegnapelőtt 15:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Szabálysértési bírság amúgy néhány 10 ezer ft.
tegnapelőtt 15:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Kedves 1-es igazad van.... De mostanában van ilyen visszaélés, több ismerősöm mondta, hogy felhív egy számodra nem ismerős szám, és azt mondja, hogy ő hívta, közben nem hívta fel azt a valakit. De hogy ezt hogy tudják megcsinálni nem tudom.....
tegnapelőtt 15:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Hívószám-hamisítás is egyre elterjedtebb sajnos: például hogy az illető a híváskor olyan számot állít be, amilyet csak akar... Történhetett esetleg ilyen veled...

[link]

tegnapelőtt 16:19
 6/12 A kérdező kommentje:

A Rendőr azt állította hogy van felvétele ezzel kapcsolatosan! Az kizárt hisz még a bántalmazáskor sem hívtam ki őket!

Több 10 ezer forint,, akkor vihetnek azonnal fogház vagy fegyházba börönddel megyek! Tőlem egy fillért nem húznak ki, nincs is pénzem!!!!

tegnapelőtt 17:16
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem egyszer hívtam a 112 segély hívót! Többször félre vezettek! De mindig mondtam nekik hogy nem kérek Rendőri beavatkozást!!! Valaki még is csak kiküldhette őket! Mindegy!! Én pakolok egy kis böröndbe,,, rakhatják a bilincset rám,, szinte látom előre, én egy fillért sem fogok kifizetni a hazugsagért!!!!
tegnapelőtt 17:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Keress ügyvédet, szerintem, mielőbb.
tegnapelőtt 17:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Miért hívtad azt a számot, ami köztudottan arra való, ha valaki ilyen segítséget kér? Mit akartál akkor?
tegnapelőtt 17:43
 10/12 anonim ***** válasza:
De ez nem így működik, hogy van felvétele...... Sima hanganalízissel ez letisztázható.... Ha valóban nem hívtad a rendőrséget, nincs félni valód..... Azért annak nagyon kicsi, gyakorlatilag 0 az esélye, hogy egy másik embernek ugyanolyan legyen a beszédje, mint neked.... Hangszínben, hanglejtésben, stílusban.....
tegnapelőtt 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!