Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyit kaphatok szabálysértés...

Mennyit kaphatok szabálysértésért?

Figyelt kérdés

Szabálysértési eljárás indult ellenem.

Miszerint én kihívtam magamra a Rendőrséget egy nap és nem mentem ki a ház elé! Tehát ráadásul a Rendőrök jelentettek fel. Ha nem megyek be akkor körözést ad ki ellenem.

Beidéztek ezen a héten megyek. (( Természetesen nem igaz! )) Az igaz hogy bántalmazás rágalmazás ért de még arra sem hívtam ki magamra rendőröket, nem hogy csak úgy szórakozásból!

Mi a legdurvább dolog amit tehetnek velem, mert az biztos tőlem egy fillért nem vesznek el, akkor leülöm simán! Ezen a héten már eleve a cuccaimmal megyek oda. Teljesen tönkre akarnak tenni!

Normális kommenteket várok!

tegnapelőtt 15:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Meg eleve nem te készülékedről lettek hívva azt ki tudják deríteni...... 10es voltam
tegnapelőtt 17:48
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Nem hívtam őket!!!! Akkoriban kezdődtek a rosszulléteim. Össze estem az utcán. Bevittek sűrgősségire. Vese elégtelenség, akut esetleg későbbi stroke, kiszáradás. Aztán egy embernél laktam aki meg vert. Még akkor sem hívtam ki őket. Csak emailba írtam a az Országos Rendőrkapitányságnak illetve a helyinek. Nagyon nem voltam jól egész nyáron, és most három hétig. Három napja lettem jobban mikor jön az üzenet emailba hogy Augusztus óta próbál elérni és papírt is küldtek. A tulajdonos aki megvert lehet eltüntette.

Igen többször felhívtam bizonyos ügyekben a rendőrkapitányságot, de Rendőröket szigorúan nem kértem!!!

Mindig akkor csinálják a fesztivált mikor talpra akarok állni!

Közel 20- éve hajléktalan ként éltem. 6 év csicskázás egy házban,,, mire közel 5 betegséggel elakarok menni dolgozni,,, erre mindig zaklatnak valamivel. Nem tettem feljelentést a bántalmazóm ellen,, és én jól emlékszem hogy nem hívtam őket soha házhoz!!! De ha már a rendőr azt állítja hogy hangfelvételem van Augusztus óta,,, de eddig miért nem indítottak ellenem keresést akkor ezek bármit megtehetnek. Csak bejelentések történtek a 112 felé, de rendőrt sosem hívtam!!!!! Egyszer emlékszem kijöttek hogy engedjem be őket miért hívtam őket. Pont a toaletten ment a hasam és hánytam.... Miközben felpattantam és kikiabáltam hogy én nem hívtam őket. Szerintem a bántalmazóm volt....Én is csodálkoztam hogy kihivja valaki őket és mit akarnak én tőlem??? Biztos a bántalmazóm volt az! Mondtam nekik hogy nincs itthon az előbb még itthon volt. De úgy órdítottak hogy néztem nagyokat! Egész nyáron rosszul voltam meg most három hétig,, egy két napja vagyok jobban. Erre intézném a dolgaim ilyen betegen és megvádolnak és fenyegetnek ha nem megyek be akkor körözni fognak! Mi vaaaan?? Mondja meg valaki hogy egy bünözőt köröznek! Itt valami nagy baj lesz. Rámszálltak, tönkre akarnak tenni. Nincs pénzem ügyvédre!!! Írtam. Börönddel megyek be! Mert engem hiába büntetnek pénz bírsággal nincs pénzem!!!! 20 év után most akarok munkába állni,, ez nem tetszik nekik, nem akarják hogy dolgozzak! Kitartásom, hitem, energiám, túlélésem nem tetszik valakinek, nagyon neeeem!!! ( Szomorú)) de rendőri segítséget nem kértem!!!!!!

tegnapelőtt 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!