Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ciki ha este szeretek pelenkáb...

Ciki ha este szeretek pelenkába lenni és belepisilni is és ritkán belekakilni is? 19 transz nő

Figyelt kérdés

#pelenka #Pelenkabapisiles
tegnapelőtt 00:57
 1/10 anonim válasza:
85%
Zárt osztályra kéne tenni az ilyeneket
tegnapelőtt 01:01
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Gusztustalan, menj orvoshoz.
tegnapelőtt 01:40
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom ez valami fétis vagy mi, de nem normális. Fordulj szakemberhez.
tegnapelőtt 02:23
 4/10 anonim ***** válasza:
39%

Még mielőtt jönnének a lefele pontozások ezerrel, kicsit olvassatok bele amit írok.

Fölteszem klasszikus libernyák kérdést:

Ezzel a tevékenységgel ártasz valakinek?

Nyilván nem, azt hogy ezt magaddal csinálod, hogy a fenébe ártana másnak.

Illetve otthon csinálod? Vagy úgy hogy esélytelen hogy senki se lássa?

Ha ez senkinek nem okoz kellemetlenséget, akkor az égvilágon semmi baj sincs ezzel.

De ugye nem ez volt a kérdésed, hanem hogy ciki-e?

Az, teljes mértékben, de mit számít?

Tudok egy sokkal gázabb dolgot, ami ez emberek túlnyomó részének a tulajdonsága. A világnak való megfelelési kényszer, illetve hogy túl komolyan veszik az életet. Ha valaki a saját útját akarja járni, ami nem épp a klasszikus életvitel és mások utálkoznak emiatt... na ennél gázabb nincs is. Nem az az élet értelme hogy csináld a saját egyéni kis céljaidat? Hát de, szóval ciki nem ciki, csinálj amit akarsz, viszont mást ne vonj ebbe bele aki nem akarja, úgy értem pl utcán ne kelljen ezt olyannak látnia aki nem akarja ilyenek stb.

Egyes válaszoló. Mi a túróért kéne a kérdezőnek zárt osztályra menni? Nem védeni akarom, de tényleg válaszolj már erre. Másnak nem árt. És ha a bőrápolást elvégzi, akkor még magának sem árt, csak úgymond feleslegesen használja a gyógyászati segédeszközt. Ilyen alapon a dohányzó embereket előbb be lehetne zárni a zárt osztályra mint a hobbi pelenkásokat, az még ártalmas is, nem is lehet úgy végezni, hogy ne legyen az. Remélem kedves egyes válaszoló te is dohányzol.

Kettes. Az orvos meg nem feltétlen tud segíteni. Pl ha a kérdező nem akar erről leszokni és neki jó ez így, akkor járhat egész életében terápiára, akkor sem akar majd megváltozni. DE! Tegyük fel nem akarja ezt, elmegy orvoshoz, együtt működik vele... lehet hogy akkor is annyi lesz csak a végeredmény, hogy el kell fogadnia magát úgy ahogy van és úgy éli le az életét, hogy csinálja a pelenkás dolgot és megbékél vele. Személy szerint én nem is hiszek az ilyen pszichológusokban, de ez mellékes. Ja még annyi, hogy miből feltételezed, hogy nem járt orvosnál? Lehet már meg volt a procedúra aztán nem tudott leszokni róla. Ilyenkor mi van?

tegnapelőtt 02:26
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
Az.
tegnapelőtt 09:43
 6/10 anonim ***** válasza:
39%
#1 Miért kéne zárt osztályra tenni az ilyeneket?
tegnapelőtt 18:03
 7/10 anonim ***** válasza:
44%

4.

Éppen ezért nem is büntetik, kedves antilibernyák barátom. De attól még ciki, igen.

tegnapelőtt 19:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Olvasdel mégegyszer amit írtam mert szerintem nem értetted meg. xD
tegnapelőtt 19:49
 9/10 anonim ***** válasza:
18%

8.

Megnyugtatlak, tökéletesen értettem.

tegnapelőtt 19:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát a bekakilás az már túl megy egy határon nálam.

Odáig is extrém hogy 19 évesen pelenka kell, de még ez és a bepisilés mindig jobban elmegy sztem.

Egyébként rossz témakör, szexualitásba kellett volna.

tegnap 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!