Mitől fájhat a mellbimbóm és milyen orvoshoz menjek vele?
Meg vannak duzzadva, folyamatosan merevek és érzékenyek, érintésre kicsit fájnak.
Mivel utoljára több hónapja szexeltem és miréna spirálom van, biztos nem vagyok terhes, nincs is hányingerem, mint az elsőnél. Ez az állapot már vagy 5 napja tart és nem múlik el, sosem volt még ilyen "bajom", egyszerűen sosem volt érzékeny a mellem. Nem használok másik öblítőt és pamutpóló van rajtam, mint általában, még csak melltartót sem hordok. 30 felett vagyok és van implantom is.
Nem is tudom milyen orvoshoz menjek ilyen problémával, nagyon furcsán érezném magam a háziorvosnál, ott nem szívesen vetkőznék le, de nőgyógyászhoz sem mennék mellekkel, illetve ezért nem kell mell uh sem talán.. még bőrgyógyászra gondoltam, de a színén és a méretén kívül semmi baja. Olyan, mintha nem tudna belőle "kijönni" a vér, folyamatos meg van telve, mint mikor elszorítod az ujjad egy befőttesgumival.. Nem színeződött el a bimbóudvar, csak a bimbók sötétpirosak. Neten olvasgattam, talán hormonprobléma lehet, de az endokrinológushoz menjek mellekkel?
Akinek volt hasonló, melyik orvoshoz ment és mi volt a baja?
Valamiféle hormonális problémád lehet.
Talán, ha szakemberhez fordulnál.
Ez nem jutott eszedbe?
Sok hülyeséget írsz, összevissza.
Hívd fel a háziorvost, kérj beutalót, menj a nőgyógyászhoz.
Ő tudja, mi a teendő.
(Úristen! :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!