Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mellbimbó árnyéka a tüdő...

Mellbimbó árnyéka a tüdő röngtenen? Volt egy korábbi kiírásom,ma voltam orvosnál, röngtenen,és vissza az orvoshoz. Holnap újra kell mennem reggel, hogy oldalt is röngtenezzen. 27 éves vagyok

Figyelt kérdés

Nyugtatott a dr nő, hogy nem lesz semmi gond,eredményen is felvan tüntetve, hogy valószínűleg a mellbimbó árnyéka,szerbül van írva.

Nagyon félek,3 kicsi gyerekem van,és egy csodálatos férjem.

Nagyon szeretek élni,én őszintén szeretem az életem.

Férjemen kívül nem mondtam senkinek. Egész jól voltam ma,de mostmár kezd eluralkodni rajtam a félelem.

#hátfájás #Mellbimbó árnyéka #Tüdő röngten
tegnap 18:35
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Nem nagyon találtam erről semmit sem az interneten,hátha valakinek volt már ilyen,és nem lett gond.
tegnap 18:36
 2/18 anonim ***** válasza:

Egy ismerősömnél is valami árnyék volt, őt totál beparáztatták, de állítólag nem ritka eset, hogy így visszahívnak kvázi egy hiba miatt.

Nem lesz gond!

tegnap 19:00
 3/18 A kérdező kommentje:

Nemrég fogott el a félelem, hogy mi van ha

Én még gyerekként vesztettem el a szüleim 2 év leforgása alatt,rákban.

Imádom a gyerekeim.

Férjem most dolgozik,de nem akarom felhívni,remélem gyorsan átmegy rajtam.

Nem hiszem hogy éjszaka sokat fogok aludni.

Csak túl akarok lenni rajta

Szeptember elején vesztettem el egy kedves barátom tüdő rákban, ő idősebb volt, nagyon sokat cigizett is korábban.

Most kicsit felfordult a világ bennem.

De gyerekeket elrendeztem,olvastam nekik mesét,vacsora,

Csak ilyenkor az ember át értékeli az életét.

tegnap 19:07
 4/18 A kérdező kommentje:

18x11 mm

Januárban is voltam ultrahangon,akkor semmi sem látszódott

tegnap 19:09
 5/18 A kérdező kommentje:
Vagyis na... Röngten 😁
tegnap 19:09
 6/18 anonim ***** válasza:

Szia, tüdőt nem nézik UH-on. Sok minden olyan lehet, ami nem rosszindulatú. Gyakran van valami találat.

Dohányzol, azbeszttel kerültél kapcsolatba?

tegnap 20:26
 7/18 A kérdező kommentje:

Igazából nem tudom, házakat újítok fel,rövid időn belül 4 házban voltam hetekig csináltam. (Ez csak mellék állás ,van még egy év szülési szabadságom)

Nem dohányzom.

tegnap 20:53
 8/18 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy, kicsi az esély bármire, de ki kell vizsgálni. Főleg kicsi, ha nem is dohányzol. Helyes amúgy.

Házfelújítások során, főleg, ha régi burkolatot szedtek le, vagy közel vagy olyasmihez, használj porvédő maszkot!

Azbeszt betegség, ilyesmi, az 15 év alatt alakul ki, nem pár hónap.

Covid időszakban nem volt erős tüdőgyulladásos megbetegedésed? Az sok embernél alakított ki ilyen-olyan szövődményeket.

tegnap 23:03
 9/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Addig nem hittem a Covid-ba,amíg bele nem estem 2021-ben,akkor voltam várandós a második gyerekkel,szülni is úgy mentem,de brutális volt,volt hogy 45 percig egyfolytában köhögtem,már a fejem fájt,de semmilyen kezelést nem kaptam,8 napig voltunk bent.

tegnap 23:07
 10/18 anonim ***** válasza:
Utána nem néztek tüdő röntgent?
ma 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!