Mellbimbó árnyéka a tüdő röngtenen? Volt egy korábbi kiírásom,ma voltam orvosnál, röngtenen,és vissza az orvoshoz. Holnap újra kell mennem reggel, hogy oldalt is röngtenezzen. 27 éves vagyok
Figyelt kérdés
Nyugtatott a dr nő, hogy nem lesz semmi gond,eredményen is felvan tüntetve, hogy valószínűleg a mellbimbó árnyéka,szerbül van írva.
Nagyon félek,3 kicsi gyerekem van,és egy csodálatos férjem.
Nagyon szeretek élni,én őszintén szeretem az életem.
Férjemen kívül nem mondtam senkinek. Egész jól voltam ma,de mostmár kezd eluralkodni rajtam a félelem.
tegnapelőtt 18:35
11/18 Ypszilon1980 válasza:
Teljesen normális eljárás az, ha valamit látnak és csak egy irány készült, akkor visszarendelnek oldalirányú felvételre, bár megjegyzem, hogy szerintem szakmailag nem is igazán helyes csak egy irányból készíteni mellkas röntgent. A mellbimbó árnyéka sem ritka eset röntgennél, ezt technikákkal meg lehet állapítani. Vannak olyan esetek is, amikor egy röntgenen látszik, megismételve meg nem, ilyenkor lehet pont úgy vetült egymásra több lágyrészképlet, ami foltnak látszódik. Tehát egyelőre nem aggódnám túl. Ha meg nem tiszta, akkor CT kideríti.
12/18 A kérdező kommentje:
8-ra megyek oldalt röngtenre ,11 után lesz eredmény.
tegnap 07:33
13/18 Ypszilon1980 válasza:
Szuper, ezt meg kell várni akkor.
14/18 A kérdező kommentje:
Voltam, mondták hogy várjak fél órát az eredményre, rettentő volt. Majd megszólitott a dr nő, hogy teljesen tiszta,és a mellbimbó árnyékolt. Majd össze estem 😁
Köszönöm mindenkinek.
Áldott ünnepeket nektek ♥️
tegnap 09:39
15/18 Ypszilon1980 válasza:
Ez a jobbik eset. Akkor minden rendben.
16/18 anonim válasza:
Mikor nekem ugyan ezt mondták az a folt a májam volt ami belecsúszott a tüdőmbe mert elszakadt a rekeszizmom. De ezt egy műhiba okozta, szóval kicsi az esélye. Ha nem tudják megállapítani mi van érdemes átvilágítást vagy egy ct-t kérni ott sokkal jobban látszanak a dolgok. Sajnos engem többször akartak hazaküldeni súlyos állapotba mert a röntgen nem adott kellő részletességű képet. A ctn ilyen nem fordul elő!
17/18 Ypszilon1980 válasza:
#16:Nála egyértelműen azt mondták az az, itt nincs bizonytalanság. A rekeszizmot lehet látni nyílirányú röntgenen. Itt inkább az volt a kérdés, hogy az oldalirányú felvételen mi lesz látható.
18/18 A kérdező kommentje:
Feljebb leírtam a mai eredményt 🎄
tegnap 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!