Mi okozhatja ezt a férjemnél?
Nagyon ciki igen tudom de borzasztó makacs a férjem…
Este 10 óta “fázik” ,remeg, fájnak az izmai , alig kap levegőt, látása nem tiszta és hányingere van. Láza nincs.
Elaludt de megint felkelt remegve.
Én hívnám a mentőt de nem hagyja. Előző héten történt vele ez elsőnek most mondta.
Ezt ennyiből képtelenség megállapítani, millió dolog lehet.
Reggel menjetek a háziorvoshoz.
Hasonló szokott lenni nekem is nagy ritkán hányinger nélkül amikor megy fel a lázam, vagy közvetlenül hányás után. Ugyanazt érzem, hogy fázok olyannyira, hogy görcsbe feszül mindenem és szinte már fájnak az izmaim és levegőt is nehezebben veszem.
Ha azonban ez mindennapos vagy gyakori nem árt egy kivizsgálás.
Ne jelentsd be a férjednek, hogy hívod a mentőt, csak hívd!
Tudom, ilyen a férfiak, inkább meghalnak hiúan.
Sajnos a családból és az ismerősi körömből is vannak esetek, hogy egy ilyen elbagatellizált dolog halállal végződött.
Pánikrohamtól az infarktusig bármi lehet...
Reggel is előjött neki, tüdejére panaszkodik, hogy nem tud rendesen mélylevegőt venni a fenti tünetek mellett. Ma megy háziorvoshoz.
Szorongásra gondolok, nehéz évünk volt, lakásvásár, gyerek - aki 8 hónapja nem alszik éjszaka, toxic munkahely majd az új munkahely így évvégére betehetett neki. Alapjáraton nem beteges.
Én is mosott szar vagyok hónapok óta de ez van.
Eltudok számolni a lelkiismeretemmel!
Köszönöm a kommenteket!
"Nem kapok levegőt!" - ez lelki szinten szó szerint ezt jelenti.
Hogy mi szomatizálódik testi szinten: hát ehhez hasonlók.
Említetted:
• 8 hónapja nem alszik éjszaka
• nehéz évünk volt
• toxic munkahely
• szorongásra gondolok
Ezek után van még kérdésed?
Ez így együtt olyan szorongásokat termel hogy csoda hogy még él, bár a test nagyon erős, sok minden kibír, de meddig?
Talán most van az a pont hogy "pakk", nem bírom, figyelmeztet hogy valamit csinálni kell, ha még élni akar!
Mérlegelje mennyire számít a hülye főnök, a hülye kolléga, a stresszes életmód, a nem alvás, a folyamatos görcsölés!
Igen, ebbe bele lehet halni! Ismerősöm munkatársa is lerobbant, nem mondom hogy!
Váltani kell, vagy minden lehetőséget megadni a személyes élettérre, a pihenésre, az alvásra, a feszültség csökkentésre, mert itt konkrétan erről van szó!
Semmilyen bogyó nem kell, csak szemlélet- és életmódváltás!
Ha akar/akartok még élni!
Mert csak addig élhetsz amíg ÉLSZ!
Megéri -e feláldozni az életedet a SZARSÁG oltárán?! (bármi legyen is az)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!