Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Régi típusú TAJ-kártyám...

Régi típusú TAJ-kártyám foszlani kezdett, szakad. Tudok újat igényelni helyette?

Figyelt kérdés

Ha igen, milyen indokkal tehetem? Elvégre nem vesztettem el, de félek, hogy egyszer véletlenül kettétépem egy óvatlan mozdulattal. Van valamilyen díjtétele az új okmány igénylésének? Ügyfélkapun intézhető?

Ilyen a jelenlegi, szabadulnék tőle:

[link]

jan. 2. 13:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ezt Tb irodában lehet az ügyfélszolgálatnál kérni.Ez évtől ez is fizetős lett Pénzért mindent megcsinálnak.
jan. 2. 13:44
 2/11 anonim válasza:
100%

Szerintem töröld a képet azonnal, visszaélhetnek a taj számoddal.

Csere 3000Ft-ba kerül, kormányablakban intézheted.

jan. 2. 13:50
 3/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
Küldenek újat, igényelni, interneten is lehet, de pénzbe kerül, én is úgy tudom, hogy 3000 Ft.
jan. 2. 14:21
 4/11 anonim ***** válasza:

Jó nagy barom vagy, hogy kifotózod ide a TB kártyádat. SZIG-et meg az adósat nem akarod????

Az ilyenek sírnak a végén, hogy ellopták az adataikat meg átverték őket....

Azonnal töröld le!

jan. 2. 14:24
 5/11 A kérdező kommentje:

Srácok, a képet az interneten találtam "TB igazolvány régi" keresőszavakkal, a Google képkereső által adott egyik legelső találat, úgyhogy higgadjatok le légyszi! :D

A segítséget köszönöm!

jan. 2. 14:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Ráadásul még ha akarnám sem tudnám törölni, az nem egy képfeltöltő oldal, hanem egy proppeler.hu cikkben lévő kép, nézzetek már szét az azonnali észosztás előtt egy kicsit, mert ez így visszafelé sült el és ti tűntök tőle elképesztően boomernek. :)
jan. 2. 14:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Lamináltatni nem lehet mondjuk?
jan. 2. 15:35
 8/11 A kérdező kommentje:
#7. De, pontosan ezt a megoldást választottam végül. Besétáltam egy Copyguruba és pár perc alatt, 220 Ft-ért megcsinálták.
jan. 2. 17:42
 9/11 anonim ***** válasza:

De minek csináltatni? Számát tudod, oszt jónapot.

Akár magad is tudsz nyomtatni, ez csak egy sajtcetli minden vízjel, anyámtyúkja nélkül, a szám a lényeg. Az enyém már évek óta franc tudja hol van, meg asszem, amúgy is 2 darabban (alighanem 2 helyen is). Van DÁP alkalmazás is, azon abban is ott a szám, azt is mutogathatod.

jan. 2. 18:33
 10/11 A kérdező kommentje:
#9. Mondasz valamit, de én akkor is szeretem ezeket megőrizni. DÁP-om is van egyébként, jogos észrevétel ez is.
jan. 2. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!