Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet neten új taj kártyát...

Lehet neten új taj kártyát igényelni, ne kelljen hivatalba menni? Elvesztettem a régit.

Figyelt kérdés
2024. febr. 17. 23:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

[link]

Elvileg így lehet. De nem tudom pontosan. Próbáld meg, ha van ügyfélkapud. Ha nincs, akkor marad a régi módszer. Be kell menni a hivatalba.

2024. febr. 17. 23:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia! Rendben, köszi. Néztem én is, megpróbálom.
2024. febr. 18. 00:15
 3/6 A kérdező kommentje:

A baj csak az, hogy folyton ezt írja ki, ha kiakarom tölteni az igénylőlapot:

Tisztelt Felhasználó!

Kérését később tudjuk kiszolgálni. Kérjük,

ismételje meg kérését!

2024. febr. 18. 00:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát ezért mondtam, hogy ez nem biztos. Lehet majd holnap napközbe próbáld, esetleg hètköznap. Én pl a my vodafone-on éjjel semmit nem tudok intézni, mert mindig vmi rendszerfrissítés van.

Holnap napközben, esetleg hétfőn próbáld meg. Ha nem, akkor meg menj szerintem a hivatalba.

Am mihez kelleme a TAJ szàm? Sokszor azt us elfogadják, ha fejből tudod vagy vmi ambulans lapon vagy nagylaborom rajta van. Addig is, amíg nincs másik.

2024. febr. 18. 00:28
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:

#4: Egyre több helyen nem fogadják el bemondásra sajnos a TAJ-t.

Nemrég én is így intéztem, de figyelj arra, hogy előbb be kell fizetned a költségét és annak a bizonylatát is csatolni kell, addig nem csinálják meg. Kb. 2-4 hét az míg megküldik.

2024. febr. 18. 09:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
2024. febr. 18. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!