Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ugye nem okoztam nagy bajt?

Ugye nem okoztam nagy bajt?

Figyelt kérdés
Október elején voltam mellkasröntgenen.Eléggé sokat és hosszan köhögtem.Fájt a hátam és a mellkasom is.Az negatív lett.de közben volt beutalóm tüdőszűrésre ma reggelre.És bevallom nekem teljesen kiment a fejemből a röntgen.Igazából azért jutott eszembe,mert mellettem erről beszéltek.Mondtam is a hölgynek,hogy elfelejtettem ezt mondani,mondta is,hogy már mindegy és jelezte,hogy a mellkas rtg kiváltja a tüdőszűrőt.Nem vagyok jártas ilyen helyeken,de most rákerestem és hát olvasom,hogy a sok sugárzás nemjó és hát mi épp baba projektben vagyunk és most megijedtem 😔
tegnapelőtt 07:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne hülyéskedj....

Majd épp ettől terméketlen, főleg, hogy a szaporítószerveidet nem mellkasodban hordod. 😑 Kihaltunk volna már, ha ezen múlna...

tegnapelőtt 08:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező!!!! Valóban a túl sok röntgenezés nem tesz jót, de én munkaköröm miatt évente kell, hogy menjek, viszont ha mondjuk lenne tüdőgyulladásom, hiába a munkaköri röntgen, ugyanúgy megcsinálnák. Amiatt ne aggódj, hogy emiatt valami bajod lesz :)
tegnapelőtt 08:29
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Akkor lenne baj, ha most terhes lennél. A sok röntgen nem jó, de ez még nem sok.
tegnapelőtt 08:55
 4/4 anonim ***** válasza:
53%
A baba projekt sokmindent foglalhat magába, nem ez határozza meg alapvetően. Ha terhesség lesz, vagy vélhetően az, akkor nem szabad menni, előtte semmi köze ennek ehhez. Október messze van már, simán mehetsz megint röntgenre, főleg ha panaszod is van megint, de ennyitől nem lesz semmi bajod.
tegnapelőtt 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!