Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magas a koleszterinem 178cm...

Magas a koleszterinem 178cm 75kg szednem kell gyógyszert rá, ez öröklödő vagy magam okoztam? sok sertéshúst eszek de sokat mozgok olyan helyen dolgozom, illetve ez mennyire baj? illetve sok a sör?

Figyelt kérdés
ilyen lazacot meg ilyen húsokat nem tudok megengedni magamnak árban, viszont 2-3 naponta 1-2 doboz sör esténként az sok? azt olvastam attól is lehet, vegetáriánus nem tudnék lenni ha nem eszek húst ideges vagyok meg fáj a fejem meg agresszív vagyok, de nem sok húst eszek kb egy nap alatt 3 szelet rántotthús + rízzsel, meg napi kétszer eszek max

2021. ápr. 14. 21:49
 1/2 anonim ***** válasza:
60%
A magas koleszterin nem függ a testmagasságtól és a súlytól, általában öröklött. Emiatt nem kell elhagyni a húst.
2021. ápr. 14. 22:22
 2/2 anonim válasza:

"általában öröklött"

De egy csomószor a kajától alakul ki. Mindennapos húsevésnél az lenne furcsa, ha valakinek nem lenne magas a koleszterinszintje. Nagypapámat és apámat is a magas koleszterinszintje ölte meg, én meg tök más kajákon élek és nekem nem magas.

2021. ápr. 15. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!