Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Új ágyat vettem , azóta be...

Új ágyat vettem , azóta be van állva a derekam , és mostmár a karjaim is fàjnak , néha zsibognak. Elmúlik ?

Figyelt kérdés
Körülbelül kettő hete új ágyat vettünk ,ami kipróbálás után nagyon kényelmes volt de lassan kettő hete ebbe alszok és a derekam nagyon be van állva , faj egészen a combomon hátul érzem a fájdalmat , és mostmár hétfő óta karom es vállam is fáj. Mindig úgy érzem , hogy kényelmetlenül fekszem.Hozzá fogok valaha szokni ?

jan. 1. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Lehet, hogy szükség lesz matraccserére. Az ágyrácsot is érdemes megnézni, hogy egyenletesen támasszon alá.
jan. 1. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyen ágy? Valami csodamatracos, vagy sima szivacs?
jan. 1. 10:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Nyilvánvalóan nem jó a matrac, azért fáj mindened.

Nekünk sima, "félkemény" matracunk van, szivacs, semmi extra, tökéletes.

Az sem jó, hogyha túl puha egy matrac, meg az sem, hogyha túl kemény.

jan. 1. 10:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Semmi extra , egy francia ágy , erősített rugós . Nagyon kemény a fekvő felület , és magasabb is mint az előző ágyam . Két nagy pàrna kell , hogy kényelmesen tudjak feküdni .
jan. 1. 10:58
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem is kemeny volt eloszor, direkt mert az az egeszseges/ergonomikus nem pedig az u alaku. idovel hozzaszoksz, valoszinuleg azert zsibog mindened, mert most jo agyon alszol, rendes pozban, nem pedig besuppedt sar szeru lutymalekban. adj neki 2 hetet, ha nem mulik akkor amit a tobbiek mondtak. amikor nyujtok egyebkent ilyen yoga nyujtas, nekem is eloszor amikor egy olyan helyen nyujtok zsibbadt, picit faj de nyujtva faj, kellemesen. es ez teljesen normalis. gyanum neked is ez a gondod, hogy most kinyulnak a dolgok meg ilyenek.
jan. 1. 11:06
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Lehet, hogy ilyen fekvőbetéttel kényelmesebb lenne.

jan. 1. 11:28
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm ötös ! Adok egy kis időt neki !

Hatos köszönöm a tippet !

jan. 1. 11:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!