Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Száraz, repedezett, hámló bőr...

Száraz, repedezett, hámló bőr gyógyítására mi válik be?

Figyelt kérdés

jan. 1. 09:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem a Bioderma Atoderm készítmények váltak be. Patikában kapható elég drága készítmények (nem vény köteles).

Bőrgyógyász javasolta. De persze az a legjobb, ha megmutatod saját problémádat bőrgyógyásznak!

jan. 1. 09:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Bepanthen
jan. 1. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a kókusz zsír
jan. 1. 16:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Vazelim. De bőrgyógyászaton nézesd meg ha nem múlik.

Ohh, A - vitamin bioextra - s 25000NE - t háziorvos is feltudja írni. Az is segít. Anyukámnak az ujja repedezik és hámlik. Neki is ezt írta fel a háziorvos. Meg van erre kevert krém, amit orvos ír fel és Vényköteles.

jan. 1. 18:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! (#3. A kókuszolaj sajnos nekem nem vált be, pedig többfélét is kipróbáltam. Még bio is volt. Nekem többet ártott, mint használt. De elfogadom, hogy neked bevált, jó neked.)
jan. 6. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!