Antibiotikum és hajhullás?
Figyelt kérdés
Nagyon ritkán vagyok beteg, évente egyszer-kétszer egy enyhe negfázás, láz nélkül, amin 4-5 nap alatt átesek.
Most viszont lázas voltam, köhögtem, antibiokumot kaptam rá. Nagyjából meg is gyógyultam, viszont azt vettem észre, hogy a hajhullásom, ami évek óta hol jobban, hol kevésbe tart, most teljesen megszűnt.
Góc lehet a szervezetemben? Annak nem lenne a hajhulláson kívül más tünete is? Fogaim rendben, fülll-orr-gégészeten sem láttak semmi eltérést, nőgyógyászatilag is rendben vagyok,nem vagyok fáradékony, semmi panaszon a hajhulláson kívül,
dec. 28. 06:59
1/2 Ypszilon1980 válasza:
Egy csomó oka lehet, pajzsmirigy, vérképben lehet eltérés, lehet hormonális probléma, lehet mentális oka, stb.
2/2 A kérdező kommentje:
Elvileg a hormonjaim is rendben vannak, bár rég néztük, de pont a hajhullás miatt.
dec. 28. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!