Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez mi volt alvasparalízis?

Ez mi volt alvasparalízis?

Figyelt kérdés
Szóval nem ez az első alkalom hogy ilyen történik hogy elalszok de olyan mintha nem is aludnák hanem mintha álmodnák de az álmomban tudom hogy nem alszok meg hanem felvagyok bocsánat ha nem jól fogalmazom meg de nemtudom hogy irjam le na de mindegy az történt hogy hallottam hogy kint a konyhában betörik az ablakot de szín tisztán aztán a mellettem lévő öcsém azt suttogja hogy bejött egy 2 méteres néger csávó én meg mondtam neki hogy hol meg ilyenek aztan egy masik ilyen történetbe megy át az egész nem emlékszem valami sokra de arra hogy egy másik helyen voltunk pár emberrel ilyen kék ruhába öltözve és ott volt egy ilyen nagyon régi kocsi kb az 1800 As évekből utána annak is vege aztan meg egy ilyen borzasztó rémálom szerusegbe ebredek de ott tudom hogy nem alszok mert erzem a saját testemet a való életből hogy nem alszik meg hogy ez nem a valóság próbálom is kinyitni a szemem de valamiert nemtudom kérem ha valaki tudja hogy miez az írja már le már lassan 2 éve ilyen történik velem volt egy olyan időszak ahol minden este ez történt

dec. 28. 04:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem .ez nem az volt.
dec. 29. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!