Arcüreggyulladás, vagy fogprobléma?
Figyelt kérdés
Pár nap óta színes váladék távozik az orromból.Szerintem arcüreggyulladás.Mára már fáj a fülem alatt,e´s amikor kinyitom a számat az állkapcsom is.Melegítem de nem jobb.Párolom is magam.Holnap megyek dokihoz.2009. jan. 8. 18:42
1/2 anonim válasza:
Ha (érzékenyek ne nézzék:) zöldes vagy sárgás trutty jön le és feszít és fáj a fejed, ha előrehajolsz, akkor bizony ez egy szép nagy bakteriális fertőzés, nekem is hajlamom van az arcüreggyulladásra, tudom, milyen rossz. Szerintem antibiotikumot fogsz kapni rá. Melegítsd is, de rögtön még nem hat. Jobbulást.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen sajna sárgás-véres,zöld.
Melegítem.....
2009. jan. 8. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!