Mi lehet ez, arcüreggyulladás?
Figyelt kérdés
Már hetek óta meg vagyok fázva, állandóan taknyos vagyok. Ma arra lettem figyelmes hogy be van dugulva az egyik fülem és fáj is ha rágok vagy ha fejjel lefelé vagyok. Mi lehet ez?2011. jan. 21. 20:44
1/6 anonim válasza:
Ha előre hajolsz és jobban fáj, akkor arc- vagy homloküreg gyulladás. (attól függ hol fáj)
2/6 A kérdező kommentje:
A homlokomnál. Akkor ez nagy baj? :S Félek hogy felszúrják a homlokomat, vagy nemis tudom.. Mit tudok ellene tenni? Vagy már semmit?
2011. jan. 21. 20:54
3/6 anonim válasza:
Sztem a bolhából ne csináljunk elefántot! Sztem túlságosan aggódsz, elmész a háziorvosodhoz, ad antibiotikumot és kész:)
4/6 A kérdező kommentje:
oké. köszönöm a megnyugtatást :)
2011. jan. 21. 21:40
5/6 anonim válasza:
1. vagyok.
Az infralámpa is jó megoldás. Azért lásson a háziorvos!
6/6 anonim válasza:
Na mit mondott az orvos. Mert majdnem hasonló a helyzetem és én is nagyon félek. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!