Miért szúr be a tüdőm vagy a mellkasom? (Többi lent).
Figyelt kérdés
Körülbelül 1 hónapja beszúrt a mellkasom. Először fent a nyakam és mellem közötti rész. Aztán néha éreztem a melleim közötti részen. De néha szurkálást éreztem néha mintha bizseregne olyan kellemetlen érzés. Aztán napokig sőt talán hetekig nem jelentkezett és most az utóbbi időben megint előjött. A két mellem közötti rész vagy felette a mellkasom olyan furcsa. Mitől lehet ez hogy időközönként visszatér az érzés?
Nagyjából két hete voltam orvosnál (igaz más miatt, endokrinológushoz járok midnig ellenőrzésre pajzsmirigy alulműködés miatt) és meghallgatott semmi rosszat nem hallott a szívnel és tüdőnél.
Mi lehet ez az érzés, mi okozhatja? Renniet vettem be hátha gyomorsav de nem változott.
dec. 26. 02:08
2/4 A kérdező kommentje:
De ha reflux akkor a renninek kellett volna segíteni nem?
dec. 26. 02:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!