Vida xl ről rendeltem egy sminkasztalt, dec 18.-án és most dec 23.-a van es sehol sincsen, mit tudok ezzel kezdeni vagy mikor jon meg?
Figyelt kérdés
Karacsonyi ajandek lennema 15:19
2/7 anonim válasza:
A karácsonyi ajándékokat jóval előbb megrendeljük, nem 2 munkanappal előtte. Ez csoda lesz, ha az idén megjön.
3/7 A kérdező kommentje:
29.-én karácsonyozunk, mert akkor jön haza mindenki M.O-ra.
ma 15:36
4/7 anonim válasza:
#3 De addig már nem lesz több munkanap. Legközelebb 30.-án lesz, de csoda ha megjön aznap. Hacsak nem adták már fel és jutott el ma a raktárba.
5/7 kutyafule4 válasza:
Szemorvost ajánlanék, tekintve, hogy ezt az Egészség rovatba sikerült kiírni.
6/7 anonim válasza:
Majd jovo karacsonykor odaadod. 🤣
Amugy alapvetoen ugye 3-5 munkanap a szallitas, bar a vida xl-tol nekem a konyvespolcom multkor 10 nap mulva jott meg (juliusban).
Viszont karacsonyi idoszakban akar 2-3x annyi ido is lehet. Erre szamitani kene.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor majd jövőre oda adom😂😂
ma 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!