Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek lett...

Van itt olyan akinek lett tüdő, vagy szív, vagy bármi más problémája hosszútávú, szünet nélküli füvezésben?

Figyelt kérdés
Hosszú távú alatt ilyen 5 évet értek

dec. 18. 17:16
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Senki nem válaszol, mert a füvezők nem merik bevallani, hogy igen, okozott már ilyet...
dec. 18. 20:39
 2/8 A kérdező kommentje:
De ha tudod akkor te is füvezel nem?
dec. 18. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
A kútba ugrást sem próbáltam, mégis tudom, hogy veszélyes.
dec. 18. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
30%
Nagyon sok marihuána fogyasztót ismerek 20+ év függőséggel. Egyiknek sincs szervi problémája.
dec. 19. 12:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Joo akkor nem szokok le
dec. 19. 20:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt hittem az is közrejátszik a furcsa szívveréssel de akk biztos a sok szintetika
dec. 19. 20:57
 7/8 anonim válasza:
87%
Hát ha szintiket is tolsz, akkor evidens, hogy a szívproblémák abból fakadnak, nem a cigiből. Alapvetően a sok fűtől maximum tompa és buta leszel, illetve hosszútávón a mentális egészségedre sincs jó hatással. Többek között skizofrénia, depresszió vagy pszichózis veszélye is fent állhat, de persze ez is egyénfüggő, sok használó van, aki több év tartós füvezés után sem tapasztal semmiféle problémát. Az alkohol fényévekkel károsabb! Viszont ha mérlegelni kell, hogy pl. minden nap reggeltől estig bevagy állva, vagy minden pénteken atom részegre leiszod magad, akkor szerintem elég logikus, hogy a két eset közzül melyik a károsabb. De azt szinte kizártnak tartom, hogy a cigitől bármi baja is lenne a szívednek.
dec. 20. 13:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szívemet bedobogtatja sokszor az biztos nem tesz jot neki, meg a tüdőmön érzem hogy nem a régi már. 9 éve nyomom.
dec. 21. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!