Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit érnek ezek a 10ezer Ft-os...

Mit érnek ezek a 10ezer Ft-os vérnyomásmérők?

Figyelt kérdés
Elsősorban tapasztalatokat keresek, mennyi ideig működnek, megbízhatóak e stb.

#vérnyomásmérők
tegnap 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat az offért, de nem sokkal drágább, viszont, az egyik legjobb:

[link]

Ilyet használok már sok éve, illetve a háziorvosom is ilyet használ, megbízható, pontosan mér, teljesen automata.

Ha tényleg vérnyomás betegséged van, és nem csak azért kell, hogy néha megmérd, érdemes beruházni.

tegnap 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

2005 körül vettem egy ACCU MED vérnyomásmérőt, akciósan 9500 körül volt, de adapterrel együtt, tehát nem kell elemet tenni bele. A mandzsettája már cserélve van, egyébként semmi baja.

A csukós vérnyomásmérők is jók -annak ellenére, hogy sokan más véleményen vannak- de ott figyelni kell, hogy a mandzsetta szív magasságban legyen, tehát meg kell emelni a könyökben alátámasztott kezet. Akkor az is pontosan mér, összehasonlítottam a kettőt.

tegnap 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
1. Nálunk is Omron-t használ a doki.
tegnap 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem felkaros Vivamax van, ez ilyen 10 ezer körüli volt, többéves, de csak évi párszor használtam. Pár hónapja kölcsönadtam napi használatra, egyelőre bírja. Vettünk egy olyan Omront is amit fent javasoltak, az gyorsabb de ugyanazt méri a kettő. Ha napi használatra veszed azért az Omront venném.
tegnap 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Az omron a legmegbizhatobb!!
tegnap 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!