Bevettem 3 szem hashajtót.. mikor fog hatni?
Figyelt kérdés
Most az imént bevettem 3 szem dulcolaxot. Holnap reggel suliba kell mennem. Ugye hatni fog előtte? Vagy még suli alatt is a WCre fogok futkosni?
Első órám tesi lesz, ott zárható a WC de a többi helyen nem zárható a WC, és félek ha elkap a fosás rámnyitnak :(
dec. 18. 00:44
1/19 anonim válasza:
Kínos lesz majd ha tesiórán bokánfosod magad. Helyedben beteget jelentenék.
2/19 anonim válasza:
Most éjszaka alhatsz nyugodtan. De olyan délelőtt tájban kezdődik a nemulass! Mit mondtál, 3szem? Akkor 3napig recsegni fog a rotyogód!
4/19 anonim válasza:
Hát jahh. Előbb gondolkodtál volna!
Ha nem kamu a kérdés, akkor semmiképp ne indulj el sehová főleg ne iskolába.
Klotyó közeli szép napot!
5/19 anonim válasza:
Mozgástól?? Lehet hogy már a reggeli sétástól fosás-cunamit kapsz!
6/19 anonim válasza:
3 szemtől annyi időd se lesz hogy eljuss a wc-ig és óránként fogod összefosni magad mindenki szeme láttára.
7/19 anonim válasza:
Egyedül vagyok, de sírok a röhögéstől...olvasva a kérdést, meg itt lent a kapcsolódó kérdéseket olvasva. Emberek hogy lehetnek ilyen idióták, hogy bevesznek valamit és mástól kérdezik mi lesz a hatás,????
8/19 anonim válasza:
Én nem szedek ilyet de alkalmanként sportolok. Ha nem jön a cucc, már a puszta felállástól, elindulástól, edzéstől megindul(hat). A mozgás teszi.
9/19 anonim válasza:
Itt szó szerint be fogsz szarni ha megindul, és jobban teszed ha a fenekedre szigszalagozol egy erős kukászsákot, vagy pedig berendezkedsz fél napra a klotyóra.
10/19 anonim válasza:
Na a héten már nem lesz sulo.
Különben nagy szarban leszel és ballagásig erről fognak beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!