Nagyon fájt és feszült a hasam ezért bevettem 5 szem dulcolaxot. Mire számíthatok? Nagyon fosni fogok?
Figyelt kérdés
3 napja nem voltam WCn, így hashajtóhoz nyúltam , a 2 szem nem csinál velem semmit ezért 5-t vettem be hogy menjen a hasam és kitisztuljak.
Le fogok tudni szállni a WCről?
Csikarni is fog a pocim?
Albérletben lakom egyedül így csak enyém a WC ha sokszor hosszabb ideig ülnöm kell rajta...
2023. szept. 2. 15:23
1/4 anonim válasza:
Kicsit olyan, mint az egy level altato.
2/4 anonim válasza:
Az komoly.
Dulkolaxbol 1 max 2 kell
Ki fogod fosni mindent ami benned van
3/4 A kérdező kommentje:
Végül annyira durván fostam hogy le se tudtam szállni a WCről. Közben csikart a pocim :(
2023. szept. 4. 13:28
4/4 anonim válasza:
Nem azonnal hat, szerintem csak várnod kellett volna, ahelyett hogy még 3-at bevettél.
Én a kúpot használom. Annál is nálam majdnem egy óra, mire valami történik. Pedig direkt rá is van írva, hogy gyorsan hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!