Hónapokkal epehólyag eltávolítás után fájdalom az epehólyag helyén?
Figyelt kérdés
Fél éve vették ki az epehólyagomat, eddig tök jól voltam, semmi panaszom nem volt, még mondtam is magamnak, hogy szerencsés vagyok. Aztán kb 1 hónapja csak úgy a semmiből, hirtelen elkezdett fájni az epehólyagom helyén, olyan érzés, mintha valaki kést döfne ott belém, ilyen szúró, esetleg kicsit görcsös fájdalom. Eleinte heti 1x-2x jelentkezett, mostmár mindennapos. Fájdalomcsillapító elmulasztja a fájdalmat. Ami furcsa, hogy inkább mozgásra fáj, illetve amikor mély levegőt veszek. Lehet az izmokkal van ott valami baj? Mindenesetre vissza fogok menni a műtétet végző orvoshoz, csak kíváncsi lettem volna, hogy más is járt e így, vagy valahogy hasonlóan.
Előre is köszönöm szépen annak aki válaszol!
ma 19:02
1/1 anonim válasza:
Az epehólyag eltávolítása után fellépő fájdalom gyakori, és több okból is eredhet, mint például a műtét utáni adhéziók, a sebgyógyulás, vagy a posztcholecystectomiás szindróma. Ha a fájdalom tartós vagy súlyos, érdemes orvoshoz fordulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!