Milyen térdvédőt ajánlotok?
Ehhez előnb kéne egy pontos diagnózis.
És a terdvedo ideig oraig segit de leveszi a terhet az izmokrol es az izmok tovabb gyengulnek es kesobb rosszabb lesz.
Be kene fektetni idot, penzt, energiat gyógytornába
Osteoarthritis a diagnózis. És igen, az időjárás nagyon befolyásolja, hogy mennyire fáj, vagy nem fáj. Jobb időjós vagyok, mint bármelyik meteorológus, hogy 5km-es körzetben lesz-e eső vagy sem. És a térdvédők segitenek, de az egyik lecsúszik, a másik anyaga irritálja a bőrömet, a harmadik meg olyan mintha nem is lenne rajtam semmi. Ezért gondoltam, hogy megkérdezem a gyakorikérdések népét, hátha valakinek van egy bevált térdvédő márkája, vagy egyéb ötlete.
Eddig volt már hidroterápia, doki javasolt úszást, de a porcok elkoptak a térd ízületben és valahogy sehogy sem akarnak visszanőni (csak viccelek, tudom, hogy ez maradandó állapot). És a térdvédők segitenek elviselhetőbbé tenni a mászkálást, csak valahogy egyik sem az igazi (eddig).
Meg tudnád mondani a nevét, vagy ha van, a márkáját?
Köszönöm! Megnézem...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!