Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megmossuk-e a lábszárunkat...

Megmossuk-e a lábszárunkat fűréskor vagy ne?

Figyelt kérdés
Valahol láttam egy cikket a meten hogy, miért ne mossuk meg a lábszárunkat. Nem kattintottam rá mert egy f@sz vagyok és, el kezdett most ez engem késöbb érdekelni... Ti megszoktátok vagy, nem? Meg kéne mosni mert koszos marad a lábszárunk, vagy nem mossuk meg mert, nem szükséges vagy valami baj lehet belőle?

#láb #fürdés #higiénia #szükségesség #Megmossuk-e #lábszárunkat?
dec. 15. 21:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%

Mindent meg kell mosni fürdésnél ez alap, de ha neked ez kérdés akkor nem most meg a segged sem mert biztos volt arról is már cikk hogy nem kell mosni.

Te jó isten mennyi idióta van itt.

dec. 15. 21:51
 2/13 anonim ***** válasza:
96%

Mégis mi baj lenne, ha megmosod a lábszárod? :D

Amúgy igen, persze, hogy megmosom.

dec. 15. 22:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A lábszárunkat nem szabad mosni mert akkor elvékonyodik. Van is egy mondás miszerint: pipaszárrá mosta a lábszárát aztán eltörött. Csak viccelek persze hogy meg kell mosni te majom
dec. 15. 22:13
 4/13 anonim ***** válasza:
78%

A trágárság nagyon kellett?

Ne fürgyé le, úgyis megin' koszos leszel.

dec. 15. 22:13
 5/13 anonim ***** válasza:
29%
nő vagy?
dec. 15. 22:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Persze, meg kell azt is, micsoda baromság ez.
dec. 16. 07:31
 7/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
De most komolyan, hogy lehet egy ilyen kérdést feltenni, főleg úgy, hogy el sem olvastad a cikket? Bőrgyógyászok vannak, akik szerint nem szükséges minden esetben külön kézzel pluszban megmosni, persze ha koszos vagy izzadt, akkor igen. Azzal magyarázzák, hogy a tisztálkodószereknek kb. 1 perces a behatási ideje, kiszárítják, irritálhatják a lábad, és mivel a lábaddal folyamatosan vízben állsz vagy habos vízben, bőven elegendő ez, nem kell még külön kézzel is megmosni. De ez korántsem jelenti azt, hogy nem érheti szappan vagy tusfürdő.
dec. 16. 08:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Azért nem mosom a kolbászt is, nehogy elvékonyodjon
dec. 16. 09:57
 9/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
#8:Egyébként jó a válasz annyiban, hogy sok orvos szerint azt nem is szabad vegyszerrel mosni.
dec. 16. 10:04
 10/13 anonim ***** válasza:
Hogyne mosnam xD szarkazmus volt. Igaz a mondás: túrós f@sszal sose menj randizni xD
dec. 16. 10:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!