Megmossuk-e a lábszárunkat fűréskor vagy ne?
Figyelt kérdés
Valahol láttam egy cikket a meten hogy, miért ne mossuk meg a lábszárunkat. Nem kattintottam rá mert egy f@sz vagyok és, el kezdett most ez engem késöbb érdekelni... Ti megszoktátok vagy, nem? Meg kéne mosni mert koszos marad a lábszárunk, vagy nem mossuk meg mert, nem szükséges vagy valami baj lehet belőle?tegnap 21:46
1/5 anonim válasza:
Mindent meg kell mosni fürdésnél ez alap, de ha neked ez kérdés akkor nem most meg a segged sem mert biztos volt arról is már cikk hogy nem kell mosni.
Te jó isten mennyi idióta van itt.
2/5 anonim válasza:
Mégis mi baj lenne, ha megmosod a lábszárod? :D
Amúgy igen, persze, hogy megmosom.
3/5 anonim válasza:
A lábszárunkat nem szabad mosni mert akkor elvékonyodik. Van is egy mondás miszerint: pipaszárrá mosta a lábszárát aztán eltörött. Csak viccelek persze hogy meg kell mosni te majom
4/5 anonim válasza:
A trágárság nagyon kellett?
Ne fürgyé le, úgyis megin' koszos leszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!