Mit lehet tenni a hormonális változások miatt megjelenő pattanások ellen?
Figyelt kérdés
Hihetetlenül sokat kínlódok. Nagyon nagyon sokat. Beszereztem bőrápolási termékeket amelyek segítettek is egy kicsit. Elmentem kozmetikushoz, bőrgyógyászhoz, semmit nem segítettek. Egészségesen étkezem, sok vizet iszom. A termékeknek köszönhetően (AHA sav) gyönyörűen letisztult az arcom, vagyis nem lett tökéletes, mert a fekete pórusok nem tűntek el rendesen, meg a pattanások helye is látszott valamennyire. Gyönyörű volt, higgyétek el, gyönyörűen kezdett helyrejonni az egész, két napja megjött a mensim és megint olyan mintha a több hónapos munkám a semmibe vészne... fogalmam sincsen mit tehetnék, ahogyan dolgoznak a hormonok az arcbőröm ugyanúgy kicsattog, megtelik gennyes pattanásokkal és újabb zárt komedók, zsíros pórusok gyülemlenek fel. Nagyon szépen kérem annak a segítségét, aki már volt hasonló helyzetben és tud segíteni nekem, okoskodásra, idióta válaszokra nincs szükségem, köszidec. 10. 21:19
1/1 anonim válasza:
Először is az volna az első kérdésem, hogy hány éves vagy?
Ha tizen-huszon, akkor ne aggódj, el fog múlni magától.
Ezen kár stresszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!