Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kihez menjek csontkovácsolásra...

Kihez menjek csontkovácsolásra Szegeden/vagy esetleg utazzak fel valakihez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19éves vagyok, és már nagyon rég óta szerettem volna elmenni csontkovácshoz, de nem tudom kihez, hova. Régebben kis ducika gyerek voltam nem mozogtam, ültem a gép előtt, tipikus mai fiatal. Azután 2éve kb telejsen lefogytam, megnyúltam, izmot építettem, és már rég feltűnt, hogy alapból nincs minden rendben a gerincemmel, a csípőmmel stb. Össze vissza "kattogok" alapból már régen, mivel a gép előtt ültem sokat, a farokcsontom kicsit kintebb van mint kellene és amiatt pl soha nem tudtam felüléseket csinálni, mivel mindig a csontomon húztam fel magam, és nagyon fájdalmas volt. Ezért maradtam a már annyira nem tipikus hasizomépítésnél mikor kézzel tartod magad (vagy lógsz, vagy a könyöködön támaszkodsz) és emelgeted a lábad ami vagy nyújtva van, vagy hajlítva, attól függ ilyen erős a hasimod. Egy szónak is száz a vége, mivel mostanában sokat járok edzőterembe, nem szeretném hogy így építsem magam, hogy közben itt fáj ott fáj, és ha mondjuk ezt a hasizomépítést csinálom (mert midnig ezt szoktam) teljesen "kattog" az egész csípőm, vagy nem tudom, de lehet hallani, ha most állva felemelem a lábamat is. Persze ez nem csak a lábam van még pár hely. Most is pl, olyan mintha valami ideget nyomna valami a csont csatlakozásánál, és folyamatosan ilyen, nem is az hogy fáj, de nagyon kellemetlen.

Sajnálom, ha bugyutának tűnök, őszintén soha nem kérdeztem erről így és nagyon biológiában sem vagyok otthon, engem sokkal jobban vonz a matematika. Lehet ez teljesen normális amiket felsoroltam, ha esetleg az, és túlreagálom vagy hasonló kérlek azt is mondjátok. Még egy gyors kérdés, kell-e valami vizsgálat, mondjuk háziorvostól vagy valami hasonló, ahhoz hogy fogadjanak engem a csontkovácsnál? Vagy csak bemegyek fizetek és elintéznek? :D

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!

dec. 6. 00:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Sehova. Áltudomány.
dec. 6. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!