Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az érzelmeket hogy élitek...

Valaki csak random kérdése:

Az érzelmeket hogy élitek meg? Hogy veszitek észre?

Figyelt kérdés

Tudom hogy hülye kérdés de nekem mindíg is fura dolog volt ez. Nem vagyok pszichopata tehát elvileg vannak de mégsem érzem, és ezt akkor vettem észre amikor az exemmel beszélgettünk és kiderült hogy már a melóhelyen mindeki látta rajta hogy kedvel csak én nem és úgy szóltak nekem hogy mi van, de amúgy a többi is így járt.

A másik az volt amikor meg kérdezte valami kapcsán hogy mit érzek de akkor is csak gondolkoztam rajta de azóta sincs válasz.

Na az tény hogy droidoztak le jópáran de engem inkább az zavar hogy az emberek nagy része teljesen logikátlan és olyan műanyagnak, sablonosnak tűnnek és ezt nem tudom hova tenni. Én mindíg is azt néztem minek van logikusan értelme és ennyi, a trent, divat, dráma nekem egy soha meg nem értett dolog marad a cigivel, bulival, megcsalással együtt ami az instabil emberek alap betegsége.

Viszont ha megint össze hoz a sors egy sepű-zsokéval akkor legalább valami alap szinten jó ha megértem hogy mit érezhet.

tegnap 16:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Olvasni szoktál? Grimm mesék, népmesék, Andersen mesék, klasszikus magyar- és világirodalom. Segítenek az empátia kialakulásában nemcsak másokkal de magaddal kapcsolatban is:)
tegnap 17:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Hát ha egy relyéjekkel vagy egyéb ilyen agyalós dolgokkal foglalkozó könnyvre bukkanok azt szívesen olvasom de más könyvektől szinte elalszom mert nem köt le, elég kreatív vagyok így egyől más találok ki helyette.

Az empátia helett nálam eleve egy alapvető jószándék van de ha valaki ellenséges akkor nem kap ilyet. Általában segítek másoknak ha tudok de ez egyéntől függ.

Ha barátnőről van szó akkor mindíg keresem a szavai mögött a valódi gondolatot hogy abból ki tudjam következtetni az adott téma érzelmi hátterét. Ami azt jelenti hogy a tulajdon képpen megtanulom a másikat és tudni fogom hogy mire van szüksége.

Ha egy sima emberről beszélünk akkor meg az adott helyzet végeredményét nézem.

ma 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!