Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért hullik a hajam és ez mi...

Miért hullik a hajam és ez mi a helyén?

Figyelt kérdés

Nekem ugye kiskorom ota hullik a hajam foleg nyaron szikott jobban de most eszre vettem valamit a hajam elott elol ilyen pirosos valami van de nem tudom mi nem is foglalkoztam vele sose ez kb 2 honapja van ott es vettem ricinus olajat a hajamra minden heten 2x bekenem vele eloszor masnapra mar nem is hullott a hajam de utana teltek a napok es ugyanugy hullott csak nar kevesebb ahogy hasznalom ezt az olajat.

Es nem tudom hogy ez a piros valami nyom az az helyen van e ahol kihulott a hajam hogy attol jelent e meg vagy nem tudom mi lehet az.

20 eves fiu vagyok vag csak lehet kopaszodom?

Olyan mintha ket oldalt ahol befeke megy a haj mintha ott jevesebb lenne olyannak latom.

[link]

[link]

[link]

[link]

tegnap 11:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
*B komplex
tegnap 23:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Alpecin C1 Koffein sampon-t próbáld meg. Már többek írták hogy az jó. S nem drága.

DM - ben is kapható

ma 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!