Miért hullik a hajam és ez mi a helyén?
Nekem ugye kiskorom ota hullik a hajam foleg nyaron szikott jobban de most eszre vettem valamit a hajam elott elol ilyen pirosos valami van de nem tudom mi nem is foglalkoztam vele sose ez kb 2 honapja van ott es vettem ricinus olajat a hajamra minden heten 2x bekenem vele eloszor masnapra mar nem is hullott a hajam de utana teltek a napok es ugyanugy hullott csak nar kevesebb ahogy hasznalom ezt az olajat.
Es nem tudom hogy ez a piros valami nyom az az helyen van e ahol kihulott a hajam hogy attol jelent e meg vagy nem tudom mi lehet az.
20 eves fiu vagyok vag csak lehet kopaszodom?
Olyan mintha ket oldalt ahol befeke megy a haj mintha ott jevesebb lenne olyannak latom.
Bőrgyógyászatra menj el vele.
Háziorvostól kérj beutalót.
De küldd el a képet emailen a Háziorvosodnak ő az alapján biztosan segít.
Ne kengesd addig semmivel.
Nem tudod mire lehetsz allergiás.
Samponnal is vigyáznék.
Ha egészséges lennél nem hullana kiskorod óta max idény jelleggel mint mindenkinek ősszel.
A bőpír miatt mindenképp Bőrgyógyász.
Hátha a hajhullásra is lesz ötlete.
Addig szerintem ne használj sampont csak langyos vízzel mosd.
Jobbulást
Neztem egy videot egy fodrasztol es azt mondta ez a pirosodas kiszaradt fejbor a hajnal akkor van ha sls van a samponba es elhalnak tole a hajdzalak is nekem az van a samponomba megneztem.
Mert ugye ott hullik jobban ahol pirosos elol.
De nem ugy kell ertelmezni ahogy megszulettem es babakent meg ovodaskent hullott a hajam hanem kb ilyen 15 eves korom ota hullik
Az SLS minden samponban bwnnw van.
Kivéve patikában Eucerin stb samponok.
Tápanyaghianyra Multivitamin
Herbaria olcsó és jó DM-ben 2300Ft 30db-os
Bioextra vitaminok :
D és A vitamint a háziorvos tudja felirni, B komolex, E vitamint vény nélkül megveheted a patikában - nem drágák és jól hasznosuló vitaminok.
De azért időnként próbálj enni 1-1 banánt, uborka, paprika..
Sok folyadék - mentes víz, csapvíz.
Mindenképpen menj el bőrgyógyászatra.
Nagyon fiatal vagy még a kopaszodáshoz.
Jobbulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!