Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mephedrone függőség?

Mephedrone függőség?

Figyelt kérdés
Sziasztok, hasznát vennétek egy olyan fórumnak, ahol névtelen Mephedrone függők adnak egymásnak tanácsot? Bevallom sajnos Mephedrone függő lettem! Nagyon gondolkozom egy Anonym Mephedron Függők Fórumán, azaz A.M.F.F. com website-on. Segítenék egymást függők, hogy vészeld át a nehéz napokat,vagy neked milyen módszerrel sikerült leszokni stb... valamint azoknak is jó példa lenne akik még az elején vannak. Teljesen nyereség mentes, nem a pénzről szólna az oldal. Várom a válaszokat, s ötleteket. Előre is kössz.
2010. nov. 6. 08:54
 1/4 A kérdező kommentje:
Ui: Priviben is szívesen fogadom, a válaszokat!
2010. nov. 6. 08:57
 2/4 anonim válasza:

dejo én vagyok az elsö :)

szerintem ez nagyon jo ötlet lenne én is katizok és amikor nem egész végig görcscöl a hasam hogy mikor csinálhatommár legközelebb.Örjitő egy dolog. Támogatlak ha kell segitség irj!

2010. nov. 17. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem az MDMA.hu jobban tetszene. :D Vagyis hogy szerintem teljesen jó ötlet amit felvetettél tetszik és sztem sok ember hasznát tudja majd venni!
2011. jan. 6. 15:03
 4/4 anonim válasza:
szerintem , ha igazán leakarsz róla szokni akkor nem kell semmi segítség csak akarat erő !
2011. júl. 8. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!