Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Xanax/frontin szedők, ti nem...

Xanax/frontin szedők, ti nem vagytok tiszta depressziósak tőle?

Figyelt kérdés
dec. 1. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mennyit szedsz és mire?
dec. 1. 14:27
 2/11 A kérdező kommentje:

Generalizált szorongásra, és szociális fóbiára 3x0,5mg van kiírva, 2x0,5-ot szedek reggel és este, a szorongást épphogy oldja, de tiszra depis vagyok tőle, teljesen életkedvtelen és szomorú.

Előtte se voltam hu de boldog, de ilyen nem volt. Már második napja nem veszek be de még mindig tart a depi.

dec. 1. 14:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a betegség alaptünete a depresszió? Ez nem olyan nagy mennyiség bár az elején lehet tompít
dec. 1. 14:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon aggaszt kérdezz rá a dokinál
dec. 1. 14:33
 5/11 Mad Max2 ***** válasza:
0%
Mi a fas znak szed ha a szerinted nem jó?
dec. 1. 14:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Mióta szeded? Valahogy nem gondolom, hogy attól vagy depis. Pszichológushoz jársz? Szociális fóbiára inkább az kéne, nem gyógyszer.
dec. 1. 15:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Most beszéltem erről

5 éve szedem

A pánikot enyhíti de klinikai depressziót csinált és duhrohamokat

dec. 1. 15:55
 8/11 A kérdező kommentje:
11 napig szedtem, először jó volt, hogy kikapcsolt, de másnap már szarul voltam. Van alap depresszióm de nem súlyos szóval 100% hogy a gyógyszertől van. Amúgy se terveztem sokáig szedni de így már még csak néha se inkább szorongok. Szeretnék pszichoterápiát de az állami pszichiáter 5 perc alatt kidob meg a gyogyszert szedjem azt kész, privátra meg nincs pénzem.
dec. 1. 16:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen. Nyugtatótól voltam depressziós. Nagyon nehéz volt lerakni. Csökkentéskor erősödött a depresszió.

Váróteremben nem részleteztem milyen brutális elvonási tüneteim voltak, szerintem nektek elég ha annyit mondok, hogy hullafejet láttam a sarokban.

Le akartam beszélni egy fiatal fiút a nyugatatóról. A válasz az volt, hogy kinevettek. Aztán várták, hogy azt mondjam, igazuk van, nagyon jó cucc.

dec. 1. 22:48
 10/11 lcadam válasza:
dec. 3. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!