Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért fáj egész nap a hátam...

Miért fáj egész nap a hátam miután bevettem reggel a vitaminokat?

Figyelt kérdés
Lenyelem és hiába iszok rá érzem mintha a hátamban lenne valami. Nehéz érzés van a hátamban egész nap miután bevettem a vitamint, mintha lenne valami a hátamban. Nagyon rossz érzés. Mit csináljak, hogy ne legyen ott a nehér érzés a hátamban?

ma 09:17
 1/4 A kérdező kommentje:
akármennyit iszok, mégis érzem hogy ott van a vitamin? Az lehet a baj hogy 4 vitamint veszek be egymás után? Pedig mindegyik után iszok, nem egyszerre nyelem le őket.
ma 09:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem a vitamin miatt fáj a hátad, hanem a mozgásszegény életmód miatt, vagy egyszerűen szimplán csak megerőltetted, rosszul mozdultál.

A vitaminnak ehhez semmi köze.

ma 09:32
 3/4 A kérdező kommentje:
de csak a vitamin beszedés után fáj
ma 09:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kisugárzik a hátadba, nekem ugyanez a reflux. Akkor éreztem ilyet, amikor C vitamint szedtem, ami nagyon sok savat csinált és utána órákig fájt a hátam, mert oda sugárzott ki a gyomorszájfájdalom a reflux miatt. Szerintem ezen a vonalon lenne érdemes elindulnod.
ma 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!