Reggel korábban felkelek, mint ahogy szoktam már napok óta és nehezen tudok visszaaludni, hogy oldhatnám meg?
Figyelt kérdés
Reggelente korábban simán aludtam 10 órát is akár de amikor felkeltem akkor már nem tudtam visszaaludni, mostanában pár hete már 7-8 óra alvás után is felkelek ami az ébresztőm előtt van 4-5 órakor. Ilyenkor WC-re is kimegyek mert van néha vizelési ingerem. Általában zaklatottnak is érzem magam és elkezdek agyalni dolgokon.
Ez hormonális is lehet? Kortizol, inzulinrezisztencia, vagy fokozott stressz inkább amit meg kéne szüntetnem? Járt már valaki hasonló cipőben? 36/F
nov. 25. 15:00
1/2 anonim válasza:
Miért baj az, hogy 8 órát alszol és felébredsz az ébresztés előtt?
2/2 A kérdező kommentje:
Mert a 9 órai alvás után érzem magam kipihentnek.
nov. 25. 20:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!