Mar jo ideje havi 1x eros gorcsokkel jon ram hasmenes.
Eszrevettem mostanaba hogy mintha viszketne a lyukam is neha ( vagy mar bekepzelem)
A 2 eves gyerekem is surun panaszkodik hasfajasra
Szekletumkbe nem lattam semmit de ez nem jelenti azt hogy nincs is.
Nyilvan nem biztos hogy giliszta de ha megis?
Az erdekelne inkabb, hogy ha fereghajtot iratok akkor a gyereknek is kulon kell a gyerekorvosnal , es nekunk is kulon ir a haziorvos? Vagy ilyenkor az egesz csaladnak ir 1 orvos?
Nem vagyok orvos, de szerintem kicsi az esélye. Havi egy alkalom simán előfordulhat más okból is. A viszketés se tűnik túl határozott panasznak. De egyébként én is félek a férgességtől. Szívesen csinálnék is féreghajtást, de csak 1 feltétellel: ha teljesen veszélytelen, mellékhatások nélküli. Ezt viszont erősen kétlem, úgyhogy előtte mindenképp alaposan kivizsgáltatnám a dolgot, nehogy feleslegesen mérgezzem a szervezetemet. Nem tudom, hogy milyen vizsgálat van erre, talán székletmintát kell adni. Érdemes utánajárni a kérdésnek, mert ha valóban bélférgesek vagytok, akkor fontos a megfelelő kezelés.
nov. 27. 02:39
3/5 A kérdező kommentje:
Kozbe mar irattam ki vermoxot, es a masodik szemnel jarok.
En beszedem, igazabol van benti kutyank is.
Most voltam wc-n nem volt benne semmi.
Amugy mik a mellekhatasok? Vagy mik gondolsz?
Szerintem nem veszelyesebb mint egy fogamzasgatlo. Ugyhogy en nem felek .
nov. 27. 09:24
4/5 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz* lett volna
nov. 27. 09:25
5/5 anonim válasza:
Igazából jól tetted, szerintem. A mellékhatásokon aggódni meg már felesleges akkor. Nem is biztos, hogy van neki olyan, ami komoly. Nem tudom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!