Szennyvíz etrenit cső szakasz cseréje, veszélyes azbeszt expozíció érhetett minket? Lentebb
Figyelt kérdés
Szóval mostanában cserélték a strangban a régi eternit cső egy pici szakaszát, nem vágták csak megtolta a vésőgépet és el is törte egyenesen, szemmel látható por és hasonlók nem voltak. Ezt utánna kézi spriccelővel fújtam a vizet a a törésre és a strangba, hogy kösse meg a port.
Még annyi, hogy maga cserélt csőszakas is darabokban jött ki, gondolom el volt már repedve vagy kis mozgotás hatására szét esett, de nem vésték kalapálták.
Egyből rakták zsákba.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek veszélyes mennyiségű eazbeszt xpozició ért minket?
Tudom a pici is lehet veszélyes!
nov. 21. 13:08
1/1 anonim válasza:
Semennyi sem jó, de szerintem ebben az esetben az aggódással többet ártasz. Nyilván minél nagyobb az expozíció, annál nagyobb a kockázat is. Ez egy minimális expozíció volt, elhanyagolható kockázattal. Ha palatetős házban nyaralsz egy hetet, szerintem többet kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!