Valakivel hasonló?
Kb egy másfél hónapja, amikor otthon voltam rengeteget ültem amit éreztem is a hátamban, folyamatosan fájt hisz görnyedtem és amolyan szúró érzés is jelentkezett, mintha nyúlna folyamat a hátam. Nem sokkal rá a karomban néha éreztem ilyen zsibongás szerűt, volt hogy a
lábamban is előfordult. Ahogy visszajöttem suliba még többet kellett ülnöm hisz van hogy 10 órám van egy nap. Olyan is volt/van hogy amikor ülök akkor már kis idő után fáj a derekam és a lábamba azt érzem mintha zsibongana mellette azt érzem folyamat hogy fel kell hogy álljak.Akkor megint csak felerősödtek ezek a tünetek. Nem régiben arra lettem figyelmes, hogy ilyen egyensúly zavar szerű problémám van pld.: állok egy helybe és ahogy hirtelen megfordítom a fejem előre hátra dölöngészek és mintha kissé megszédülnék. Emellett sokszor fáj a fejem és nyaki, válli, hát fájdalmaim vannak és be szokott dugulva lenni a fülem (olyankor elég tompán hallok) Sportolás közben ezeket annyira nem veszem észre bár idő hiány miatt heti 4× szoktam 40 percet mozogni. Nem tudom hogy mi lehet ez esetleg a stressz és kialvatlanság? Vagy valami idegi probléma a nyakban? vagy ülőidegben?
Érdemes lenne elmenni neurológiára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!