Akik itt ebben az egészség kategóriában aktívan válaszolgatnak, milyen végzettségetek van?
Azért merült fel a kérdés, mert sokat lapozom én is az oldalt és szoktam látni olyan szép válaszokat, meg levezetéseket, hogy egyből arra gondolok, hogy tuti felsőfokú végzettségű szakember írhatta.
Ez a kérdés ilyen felmérő jellegű. A szavazáson jelöljétek a rátok vonatkozó részt és ha szeretnétek le is írhatjátok a konkrét szakmátok.
Az egyetemen védőnő szakra jártam, aztán a dietetikával is foglalkozni kezdtem egészen komoly szinten, részben saját táplálkozás-béli problémák okán.
De amúgy teljesen mindegy, hogy szakmailag helytálló választ adok-e, úgyis van sok okos, aki lepontoz a francba.
Mint minden kategóriában, pl belinkeli xy a hatályos jogszabályt (családi jogi kérdésnél) és lehúzzák, mondván, hazudik 🤣
De én is linkeltem már be törvényt, aztán ment rá a piros. Pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!