Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Akik itt ebben az egészség...

Akik itt ebben az egészség kategóriában aktívan válaszolgatnak, milyen végzettségetek van?

Figyelt kérdés

Azért merült fel a kérdés, mert sokat lapozom én is az oldalt és szoktam látni olyan szép válaszokat, meg levezetéseket, hogy egyből arra gondolok, hogy tuti felsőfokú végzettségű szakember írhatta.

Ez a kérdés ilyen felmérő jellegű. A szavazáson jelöljétek a rátok vonatkozó részt és ha szeretnétek le is írhatjátok a konkrét szakmátok.

ma 18:12
A kérdező szavazást indított:
Nincs egészségügyi végzettségem, csak sokat olvasok a témában/népbetegségem van, ebből adódóan tájékozott vagyok
Egészségügyi iskolát végzek és már tanultam ezt-azt, néha válaszolgatok ha van a kompetenciámnak megfelelő szintű kérdés
Középfokú egészségügyi végzettséggel rendelkezem
Felsőfokú egészségügyi végzettséggel rendelkezem
7 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Itt senki sem orvos.
ma 18:24
 2/10 anonim válasza:
81%
Felsőfokú végzettségem van, mentőtiszt vagyok. Viszont válaszolni ritkán szoktam. Leginkább azokat a kérdéseket vadászom, ahol leírás alapján súlyos egészségkárosodás áll fenn és kórházban lenne a helye az illetőnek. Akkor is csak annyit írok, hogy "orvos" vagy "mentő". Egyébként a kérdések 98%-ára vagy felesleges válaszolni, vagy nem is lehet, mert egyből diagnózist várnak. Diagnózist meg interneten nem lehet alkotni. Persze tippelgetni lehet, de azt meghagyom a lelkes közönségnek.
ma 18:28
 3/10 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező súgok egy titkot:

több orvos nem tudott segíteni a betegségen. én találtam meg rá a megoldást úgyhogy ennyit ér hogy van-e egészségügyi végzettséged vagy felsőfokú. teljesen mindegy semmit nem ér az egész

[link]

ma 18:28
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

Bármilyen hihetetlen, orvos vagyok szakvizsgával, a második szakképzésem pedig folyamatban van.

Ennek ellenére mindig csak éppen azokat a válaszokat pontozzák itt le, ami teljesen szakmába vág és teljes mértékben helytálló, úgyhogy már sokszor nem is fárasztom magam a vitatkozással.

ma 18:30
 5/10 anonim ***** válasza:
73%

Állatokban 100, tudományokban 91, egészségben 81 százalékkal szintén orvos vagyok.

Az általános egészségértés és ismeretek növelése a célom, nem a jó pontszám. A korrekt válaszok viszont, nem népszerűek. Ez van.

ma 18:44
 6/10 A kérdező kommentje:

Akkor csak jól gondoltam, hogy vannak itt felsőfokú végzettségűek. Lehet azt érezni egy-egy válaszon.

#1 Mint látod erre most is rá cáfoltak.

#2 Igen, valóban a legtöbb kérdés alatt diagnózist várnak. Nem jó, mert lehet valaki tippel egy diagnózist, aztán vagy eltalálja vagy nem, de a kérdést feltevő meg készpénznek veszi a válaszát aztán ki tudja hova fut ez ki. Nem tudhatjuk, hogy van e olyan itt aki azért halt meg, mert kiírta, hogy pl fáj a mellkasa aztán valaki rávágta, hogy reflux, a kérdező megnyugodott, közben meg valójában infarktusa volt és lehet 20 perc múlva már holtan feküdt. Szerintem ebben a kategóriában felelősséggel jár ez, hogy mit mondunk kinek.

#3 Jó, de ez most gondolom inkább a véletlen műve volt. 1 millióból egyszer lehet van ilyen.

#4 #5 Köszönjük, hogy vagytok nekünk :))

ma 18:54
 7/10 anonim ***** válasza:
25%

6.

"#3 Jó, de ez most gondolom inkább a véletlen műve volt. 1 millióból egyszer lehet van ilyen."

Nem véletlen! sokszor előfordult

Sajnos a többi válaszolónak igaza van. annak van igaza akit a legjobban lepontoznak azaz nekem !

ma 19:06
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

Én nem vagyok orvos, de kb. 15 éves korom óta érdekel a biológia, a táplálkozás, az egészséges életmód. Valamilyen szinten gyakorlott hipochonder vagyok, emiatt sok dolognak utánaolvastam, sok orvosnál voltam és szívesen meséltek nekem arról, hogy valami miért nem úgy van, ahogy gondolom és igazából általában hogy van, amikor valami van.

Persze ismerősökkel, rokonokkal, meg saját magammal kapcs. is vannak valós betegség tapasztalataim: mindig elolvasgatom mindenkinek a leleteit, az orvosok leírásait, véleményeit, utánakeresgélek a neten, mire, mit írtak.

Emiatt merészelek tippeket adni, merre tovább, de sosem diagnózist.

ma 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
Háziorvos vagyok. Viszonylag sok orvos válaszolgat az oldalon csak eléggé lélekölő, mert mindig jön egy az itteni hármashoz hasonló hülye vagy troll nulla önkritikával aki teljesen korrekt választ is képes meghazudtolni az önkritika nélküli baromságával, hülyékkel meg ugye nem vitatkozunk...
ma 19:29
 10/10 anonim ***** válasza:
23%

9.

"hülyékkel meg ugye nem vitatkozunk..."

hát igen hiába vagy háziorvos de az utóbbi kijelentésed miatt gondolkoztam erősen hogy válaszoljak-e!

na már most mivel személyes tapasztalataimról van szó, így nagyon nem tudod megcáfolni, tehát tényleg hülye vagy hogyha most mást hülyézel, de hát orvos vagy, mit is várjunk amnyira magasan hordjátok az orrotokat ha onnan leeste akkor nagyot szól általában!

De ugye megint Én vagyok a legjobban lepontozva, tehát csak nekem van igazam.

ma 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!